tirsdag den 12. februar 2019

Manchester United vs PSG - Roma vs Porto

I dag kan vi se de første to møder fra 8. UEFA Champions League 2018/2019, mellem Manchester United og PSG, og mellem Roma og Porto.

- ⚽️Manchester United vs PSG: I dette møde har begge hold nogle skadede spillere, som ikke vil spille i dag, men de vigtigste fraværende spillere er fra PSG, som E. Cavani og Neymar. Manchester United kommer i denne fase af UCL med en ny træner, Ole Gunnar Solskjaer, en norsk tidligere spiller af dette store hold. Under hans styre har Manchester United 10 sejre og kun 1 træk. På den anden side har PSG administreret af Tuchel Thomas, 8 sejre og 2 nederlag (1 nederlag mod Guingamp, i Coupe de France, scorede 1-2, 1 nederlag mod Lyon, i Ligue 1, scorede 2-1).
- ⚽️Manchester United vs PSG: Old Trafford Stadium fra Manchester; Dommer, Daniele Orsato fra Italien.

- ⚽️Roma vs Porto: et andet møde hvor begge trænere har nogle skadede spillere. Roma, der forvaltes af Eusebio Di Francesco, har 6 sejre, 2 uafgjort og 2 nederlag i deres sidste møder spillet i Serie A og Coppa Italia, mens Porto, som forvaltes af Sergio Conceicao, har 6 sejre, 3 uafgjort og 1 nederlag, i deres sidste kampe spillet i Primeira Liga og Taça De Portugal. I europæiske konkurrencer har romaerne aldrig slået Porto, mens Porto, mod italienske klubber, har tabt seks af deres syv vækspil i Champions League.
- ⚽️Roma vs Porto: Stadio Olimpico fra Rom; Dommer, Danny Desmond Makkelie.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar