tirsdag den 26. juli 2016

Kobenhavn - Nordsjaelland

Kobenhavn møder Nordsjaelland i en Superliga kamp den 30.07.2016. Værterne havde 4 vundne hjemmekampe mod Nordsjaelland, i deres sidste 5 møder. Kobenhavn er i øjeblikket placeret som nr. 1 i ligaen med 6 point med 3 point foran Nordsjaelland, der kun har scoret 3 point indtil videre og ligger nr. 6. Nordsjaelland forsvar har været svagt i deres udekampe, og har ladet et gennemsnit på 0 mål/kamp gå ind i deres ligakampe.

Kasper Kusk forventes at score i denne kamp, da han har en målscore på 1 mål/kamp i denne sæson. På den anden side har Joshua John fra Nordsjaelland haft en målfest i hans sidste 5 kampe, med 3-mål i alt.

Hvis du er interesseret i flere fodbold statistikker mellem Kobenhavn og Nordsjaelland, tilbyder SoccerStats247 et komplet udvalg af data, der hurtigt kan tjekkes.

torsdag den 21. juli 2016

Nordsjaelland - Midtjylland

Nordsjaelland møder Midtjylland i en Superliga kamp den 24.07.2016. Værterne havde 4 vundne hjemmekampe mod Midtjylland, i deres sidste 4 møder. Nordsjaelland er i øjeblikket placeret som nr. 1 i ligaen med 3 point med 2 point foran Midtjylland, der kun har scoret 1 point indtil videre og ligger nr. 5. Manchester Utd forsvar har været svagt i deres udekampe, og har ladet et gennemsnit på 0 mål/kamp gå ind i deres ligakampe.

Joshua John forventes at score i denne kamp, da han har en målscore på 1 mål/kamp i denne sæson. På den anden side har Martin Pusic fra Midtjylland haft en målfest i hans sidste 5 kampe, med 2-mål i alt.

Hvis du er interesseret i flere fodbold statistikker mellem Nordsjaelland og Midtjylland, tilbyder SoccerStats247 et komplet udvalg af data, der hurtigt kan tjekkes.