mandag den 23. maj 2016

AaB - Midtjylland

AaB møder Midtjylland i en Superliga kamp den 26.05.16. Værterne havde 3 vundne hjemmekampe mod Midtjylland, i deres sidste 8 møder. Midtjylland er i øjeblikket placeret som nr. 3 i ligaen med 55 point med 6 point foran AaB, der kun har scoret 49 point indtil videre og ligger nr. 5. Midtjylland forsvar har været svagt i deres udekampe, og har ladet et gennemsnit på 1.33 mål/kamp gå ind i deres ligakampe.

Lukas Spalvis forventes at score i denne kamp, da han har en målscore på 0,61 mål/kamp i denne sæson. På den anden side har Martin Pusic fra Midtjylland haft en målfest i hans sidste 5 kampe, med 3-mål i alt.

Hvis du er interesseret i flere fodbold statistikker mellem AaB og Midtjylland, tilbyder SoccerStats247 et komplet udvalg af data, der hurtigt kan tjekkes.


tirsdag den 17. maj 2016

Randers - Midtjylland

Randers møder Midtjylland i en Superliga den 22.05.16. Værterne havde 0 vundne hjemmekampe mod Midtjylland, i deres sidste 8 møder. Midtjylland er i øjeblikket placeret som nr. 3 i ligaen med 52 point med 9 point foran Randers, der kun har scoret 43 point indtil videre og ligger nr. 6. Midtjylland forsvar har været svagt i deres udekampe, og har ladet et gennemsnit på 1.36 mål/kamp gå ind i deres ligakampe.

Martin Pusic forventes at score i denne kamp, da han har en målscore på 0,45 mål/kamp i denne sæson. På den anden side har Mikael Ishak fra Randers haft en målfest i hans sidste 5 kampe, med 4-mål i alt.

Hvis du er interesseret i flere fodbold statistikker mellem Randers og Midtjylland, tilbyder SoccerStats247 et komplet udvalg af data, der hurtigt kan tjekkes.